Мартин Бусаров отново ще ръководи изборите в Благоевград

Мартин Бусаров
Мартин Бусаров

Опитният адвокат Мартин Бусаров отново ще води изборния парад в община Благоевград. ЦИК одобри състава на обинската избирателна комисия за предстоящите избори за кмет и общински съвет. Това ще са поредни избори за юриста, който е от квотата на ГЕРБ.

За зам.-председатели са определени Милена Велкова, Мустафа Сирачки, Елеонора Атанасова и Пенка Ичева. За секретар е избрана Йорданка Борисова. 

ЦИК прие, че консултациите за съставяне на ОИК в Благоевград са проведени при спазване на изискванията на Изборния кодекс. Постигнато е съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава. Общинската избирателна комисия ще встъпи в правомощията си на 9-и септември, събота.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини