Какво по-хубаво от слънчева събота, времето ни се усмихва, направете го и вие

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив

Днес ще бъде предимно слънчево и горещо. След обяд главно над планинските райони от западната половина на страната ще се развие купеста облачност и на отделни места там ще превали краткотрайно. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в София около 33°.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд над масивите от Западна и Централна България с купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити части умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра - около 19°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток. Максималните температури ще бъдат 28°-31°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето постепенно ще се усилва и вечерта вече ще бъде 3-4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини