Мъртвопиян столичанин спипан да кара колата си на улица в град Якоруда

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Мъртвопиян столичанин карал вчера колата си из улиците на град Якоруда. За щастие не се е стигнало да пътен инцидент. Софиянецът е спрян от полицейски служители в четвъртък към 15:30 часа на улица „Даме Груев“ в Якоруда. Зад волана на лек автомобил "Ситроен Берлинго" седял 58-годишен мъж от град София.

С дрегер е установено, ме водачът шофира своята кола с наличие на 3,09 промила алкохол в издишания въздух. Пияният шофьор е задържан в ареста до 24 часа. По новия Закон за движение по пътищата полицията отнема принудително автомобила на шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества.

Съдилищата в България пък вече могат да конфискуват в полза на държавата тези моторни превозни средства. Това стана факт с измененията в Наказателния кодекс, публикувани в брой 67 на "Държавен вестник".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Марио Асьов
    Ще подкрепя Мехмед Вакльов С моите гласове. Само гледайте.. И приключваме със СТАТУКВОТО.
  2. До Статуквото
    Продължавате да триете коментари...Много скоро ще изтрием вас Беди и Карафеиз от община Якоруда. Бъдете сигурни..Промяната е неизбежна..
  3. До Беди и Карафеиз
    Вие сте минало свършено, срамно, алчност и корумпета управление
  4. До Беди и Карафеиз
    Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз,и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
  5. До ГЕРБ Якоруда
    Марио Асьов за кмет и той посочва кметове за населени места. 100% победа. Тези пиявици са за изхвърляне и от града и от селата. Покажи им че можеш момче и стани освободител на Общината. Явно другите толкова си могат.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини