Динозаври са на ден път от парк "Бачиново" край Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
24 динозаври и приказни пеперуди оживяват в петък в парк „Бачиново“. Динопарк отваря врати в петък край Благоевград.
 
Движещите се макети на динозаври и приказни пеперуди в гигантски размери ще пренесат посетителите в праисторическата ера.
 
Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“.
Дино паркът предоставя възможност за снимане в динозавърско яйце, спускане по алпийски тролей, обяздване на динозавър, както и скачане на батут за малките любители на праисторическите животни.
 
За деца до 3 г. входът ще бъде безплатен. За лица под 18 г. билетът ще бъде на стойност 5 лева, а за възрастни – 10 лева. Същите ще могат да бъдат закупени на място.
Деца под 14 години следва бъдат с придружител. Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10.00 ч. до 20.00 ч.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини