Буря обърна лодка в Охридското езеро, полицаи спасиха петимата бедстващи

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Полицаи в Северна Македония спасиха петима души в Охридското езеро, съобщи "Локално". В късните часове на 19 август собственик на платноходка, на която се превозвали още четирима души, губи контрол поради силна бурята и повреда на корпуса, съобщи NOVA tv.

Действайки по сигнал, полицаите незабавно са отишли на място и са открили лодката на около 7000 метра от брега на езерото, близо до границата с Република Албания.

Н.Б. (55 г.) от Охрид, който е управлявал платноходката, заедно с другите хора са спасени и благополучно транспортирани до полицейския участък за граничен надзор в добро здравословно състояние, без наранявания. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини