Лидерът на френските националисти, Марин льо Пен се нареди до Тръмп и Путин

Лидерът на френските националисти, Марин льо Пен се нареди до Тръмп и Путин

   Лидерът на френската опозиционна партия «Национален фронт» Марин Льо Пен заяви, че ако тя спечели президентските избори в следващата година , то в политиката ще се сформира трио от световни лидери , в което ще влязат президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Доналд Тръмп ,както и самата Льо Пен, съобщава  Reuters.

По нейни думи , такова  политическо трио благоприятно ще повлияе в «осъществяване на мира в целия свят».

Отбелязва се, че 48-лгодишната Льо Пен бе единствената  политическа  фигура във Франция, която поддържаше  Тръмп в изборите за президент на САЩ . Тя е против Европейския съюз в този му вид и текущата емиграционна политика на съюза.

«В целият свят съществува движение . Движение, което ще отрече  глобализацията , деструктивния ултралиберализъм...унищожението на държавите и нациите, премахването на границите » — каза тя .

По нейните думи , тези сили и идеи  «могат да доведат до нейното избиране за президент на Френската република през май 2017 година ».

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини