Протест и в Цалапица след убийството на 24-г. Димитър

Протест и в Цалапица след убийството на 24-г. Димитър

Вълна от недоволство в село Цалапица след жестокото убийство на 24-годишния Димитър. Той изчезна внезапно, след като гостувал на майка си. Няколко дни по-късно тялото му беше намерено близо до мястото, където е изчезнал, заровено в импровизиран гроб.

По случая беше повдигнато задочно обвинение на 30-годишен мъж, който е успял да напусне страната. „Искаме справедливост, адекватни и навременни мерки. Всеки, който е замесен, участвал или просто премълчал, да бъде показан”, обясни протестираща.

Хората са недоволни и от липсата на информация дали заподозреният е открит и задържан.„Никой не говори за шофьора на колата, в която се качва Димитър. Смятаме, че има съучастници. Искаме полицията публично да цитира името на шофьора”, настоя друга протестираща.

Сред местните се носи мълва, че заподозреният е подпомогнат от хора от Цалапица, защото самият той е нямал личен автомобил. „Изисква се максимална присъда за извършителя и за останалите лица”, подчерта недоволен пред репортер на NOVA tv.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини