Без изненада! Методи Байкушев е кандидатът за кмет на Благоевград на “Продължаваме Промяната”

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Методи Байкушев бе официално номиниран за кандидат-кмет на Благоевград за предстоящите местни избори през октомври. Кандидатурата му бе гласувана по време на общинското номинационно събрание на „Продължаваме Промяната“. Издигнати бяха още кандидатурите на Андрей Гюров, Владимир Табутов и Станислав Кимчев. Те обаче си направиха отвод в полза на Байкушев и заявиха, че му гласуват пълно доверие.

„Благодаря на всички съмишленици за подкрепата. Вярвам, че с натрупания извън политиката управленски опит, с общи усилия и много работа, мечтаната промяна в Благоевград е постижима. На всички ни омръзна да слушаме как любимият ни град умира. Работим по силна управленска програма, която ще подобри живота на хората и ще даде ново развитие на града. Ще представим официално програмата ни на специално събитие през септември", каза адв. Байкушев.

Методи Байкушев е на 42 години. Роден е и живее в Благоевград, заедно със съпругата си и двамата им синове. Започва кариерата си през 2006 г. като младши адвокат в Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“, като само след 6 години става управляващ съдружник. Под негово ръководство кантората достига екип от над 50 служители и два пъти печели приза „Кантора на годината“ на Who is Who Legal.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини