Семеен скандал в секция, мъжът не спазил обещанието си за кого да гласува

Снимка: Kmeta.bg
Снимка: Kmeta.bg

Късата по размер бюлетина за президентските избори разкри тайната на вота и предизвика семеен скандал в една от секциите в Горна Оряховица, предаде "Труд". 

В неделната сутрин пред урната се развихрили люти страсти, след като мъж и жена гласували в нея. Когато двамата един след друг се наредили, за да пуснат бланките, бюлетината на мъжа са отворила и станало ясно за кого е гласувал. Половинката му се изненадала неприятно, защото избрала другата кандидат-президентска двойка. 

„Ти за кого си гласувал? Нали говорихме и се разбрахме кого ще подкрепим“, викнала срещу мъжа си пред слисаните членове на секционната комисия разгневената горнооряховка. 

Мъжът за секунди се сконфузил, ала се окопитил и не й останал длъжен: „Ще гласувам за когото си искам! Няма ти да ми казваш!“.  

После побързал да напусне секцията. Жена му очевидно била толкова изненадана и разлютена, че продължила да обяснява пред присъстващите:

„Разбрахме се да гласуваме еднакво, а той ме е излъгал! Пуснал е за другия кандидат! Аз ще разбера кой го е накарал“. 

Наложило се председателят на секционната комисия да помоли жената да напусне, тъй като се събрала опашка от избиратели и затруднявала организацията по гласуването.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини