Забраниха паркирането върху зелените площи в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Глоба от 50 до 200 лева, а при повторно нарушение – санкция от 200 до 500 лева. Толкова ще струва на жителите и гостите на Сандански движението, паркирането и домуването на пътни превозни средства върху общинска собственост- тротоари, зелени площи, площади и пешеходни плочници.

Заповедта е на кмета на общината Кирил Котев и е във връзка със Закона местното самоуправление и местната администрация. Разпореждането е част от Наредбата за опазване на обществения ред, общинската чистота и спокойствието на гражданите. Забраната не се отнася за автомобили които зареждат магазините, заведенията за обществено хранене, обслужват банките и финансовите институции, но само за времето от 06,00 до 10,00 часа сутринта.

Полицейските служители трябва да следят за спазването й и да санкционират нарушителите. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини