Изградиха водопроводна мрежа между седем улици в село Добърско

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог приключи изграждането на свързваща водопроводна мрежа на кръстовищата между улица "Първа", улица “Пета”, улица "Шеста", улица “Седма”, улица  “Девета”, улица “Десета” и “Двадесет и първа” в село Добърско.

Това бе поето като ангаживент от общинското ръководство на среща с жителите на населеното място в началото на тази година. Това стана след подадени сигнали от кмета на селото Илиан Джунев. Нпарави се пълен анализ за състоянието на водопроводната мрежа на село Добърско. След ремонта образуването на “тапи” по крайните улици в селището е преустановено, а питейната вода достига до крайните потребители с по-добро качество.

Като част от дейностите за безопасна и здрава среда, насочени към подобряване на подземната и надземна инфраструктура на селото, Община Разлог предстои да подобри и състоянието на улица "Трета", която ще бъде изцяло асфалтирана след подмяна на водопровода.
Ще се извърши и частично асфалтиране на част от уличната мрежа в село Добърско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини