Седмицата стартира със слънце, дъждът се мести на изток и в планините

Снимка: ОИЦ-Благоевград
Снимка: ОИЦ-Благоевград

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. След обяд над Източна България и планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 27° и 32°, в София - около 27°.

Над планините облачността ще е променлива, по-често значителна. Ще има и превалявания от дъжд, в отделни райони след обяд ще прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието облачността ще е променлива и на места ще превали, в отделни райони и ще прегърми. Преди обяд ще духа до умерен северозападен вятър, след обяд ще се ориентира от изток и ще отслабне. Максималните температури ще са между 25° и 28°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини