БСП в Петрич с ново ръководство, организацията започва работа за местните избори

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

На извънредна отчетно-изборна конференция в града беше сменено цялото ръководство и стартира процес по подмладяване на структурата.

Извънредната отчетно-изборна конференция на БСП се проведе преди ден в южния град. На нея беше сменено цялото ръководство на партията в града начело с досегашната председателка Йорданка Атанасова, а за временно изпълняващ длъжността до провеждането на пълния цикъл конференции беше избран Новко Попов. Той е бил председател на партията в града и преди.

На заседанието бяха взети редица решения. На първо място - новият общински съвет на БСП да започне подготовка за местните избори и тяхното спечелване. В структурата вече е в ход усилено подмладяване, което повишава надеждите на социалистите в града за възстановяване на организацията и добри изборни резултати.

Социалистите в Петрич изразиха пълна подкрепа за курса на ръководството на партията и парламентарната група за неучастие в това корумпирано управление и коалицията на имунитетите, за запазване на мира и срещу предоставянето на оръжия на Украйна. В тази посока беше приета и изрична декларация на БСП-Петрич.

На заседанието присъстваха организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов и областният председател Валери Сарандев.

“БСП трябва да се променя и обновява, за да е силна. Същевременно трябва да заложим както на подмладяването и мъдростта, така и на вътрешното обединение. Само така - силни и единни, ще спечелим местните избори през октомври”, заяви Гуцанов пред социалистите в града.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини