Приеха Мадона в спешно отделение, звездата отложи световното си турне

Мадона
Мадона

Мадона отложи световното си турне. Причината – поп иконата е била приета в спешно отделение заради сериозна бактериална инфекция. Мениджърът на Кралицата на попа увери феновете, че медиците са на мнение, че тя ще се възстанови напълно, съобщава Би Би Си.

В изявление Гай Осиъри посочва, че здравето на Мадона се подобрява, но тя все още е под лекарско наблюдение. Певицата се е почувствала зле в събота и веднага е била хоспитализирана.

Звездата обяви световното си турне с 35 концерта в началото на годината. Така 64-годишната певица искаше да отбележи 40-ата годишнина от излизането на първия ѝ сингъл Holiday, който я изстреля към славата.

Първият концерт от турнето трябваше да се състои в канадския град Ванкувър на 15 юли. Последното шоу бе планирано за октомври в Лондон, припомня NOVA tv. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини