Дъждът си взема почивка, слънцето отново е на ход днес и ни усмихва

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес валежите и в крайните южни и източни райони ще спрат. Облачността от северозапад ще продължи да се разкъсва и намалява и още преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е до умерен, главно от северозапад. Максималните температури ще са между 23° и 28°, в София - около 23°.

Над планините облачността ще е променлива. Само на отделни места, главно до обяд в Странджа и южните райони на Родопите, ще има превалявания от дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

По Черноморието в сутрешните часове облачността ще е значителна, ще има и валежи, но в процес на спиране. По-късно облачността бързо ще се разкъса и намалее и след обяд над повечето райони ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, по-късно след обяд ще се обърне от юг. Максималните температури ще са между 24° и 27°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, след обяд ще отслабне.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини