БЧК раздава храна за бедни в Сандански

Снимка: delnik.net
Снимка: delnik.net

Поредна благотворителна акция провежда Българският червен кръст в община Сандански. От сряда до петък се подпомагат 182 лица в нужда от различни населени места. Хранителни пакети получават тези хора, които присъстват в списъците на БЧК. Храната се получава от пункта организацията в курортния град, който се намира зад сградата на ГУМ – Сандански. Раздаването започва всеки един от трите дни между 09 и 12 часа.

В списъка са включени родители на деца с увреждания, лица, които са получили отказ за отопление поради доход над допустимия /до 300 лв./ за отоплителен сезон 2014-2015 г. Хранителни пакети има и за лицата, получили еднократна помощ на основание чл. 16 от Закона за социално подпомагане за 2015 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини