Таекуондистите на Банско спечелиха четири медала на силен турнир в Охрид

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Два златни и два сребърни медала спечелиха състезателите на Таекуондо клуб "Хоук-Банско" на провелия се през уикенда Международен турнир по таекуондо "Охрид Оупън", Северна Македония.

В състезанието се включиха състезатели от Албания, Сърбия, Хърватия, Чехия, България и други страни. Нашите състезатели се представиха на високо ниво.

Мартин Димитров спечели първо място в спаринг - юноши младша възраст до +70 кг.

Иван Чеканаров зае първо място форма в своята група и 2-ро място спаринг - юноши старша възраст до 70 кг.

Мария Котиркова е на второ място - спаринг девойки младша възраст до 50 кг.

Следващото събитие, в което клуб "Хоук-Банско" ще вземе участие, е световното първенство по таекуон-до в Казахстан в края на август, където най-добрата състезателка Катрин Гемкова отива да се бори за медалите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини