Пол Белогур и Димитър Бербатов дискутираха бъдещето на „Пирин” в Банкок

Пол Белогур и Димитър Бербатов дискутираха бъдещето на „Пирин” в Банкок

Случайна, но приятна и ползотворна среща проведоха в далечен Банкок доскорошният собственик на ФК „Пирин” - Пол Белогур, и футболната ни легенда - благоевградчанинът Димитър Бербатов.  Американският бизнесмен участва на световно и престижно изложение в столицата на Тайланд. Той и екипът му представят софтуерния продукт на своята компания „Boston Unisoft Technologies”. Сред посетителите на международния панаир се оказа и голямата ни футболна звезда Димитър Бербатов. Легендата, чийто път към футбола, тръгна от родния „Пирин”-Благоевград, и Пол Белогур имаха една основне тема на разговора – бъдещето на „орлетата”. И двамата стискат палци клубът да продължи да се развива, а отборът да задържи нивото си и да е фактор в Първа лига.

Американският бизнесмен продължава да е загрижен за любимия си ФК „Пирин”. Той не е изоставил клуба от Благоевград като идея и като част от своето минало, а защо не и като част от своето бъдеще.

Пол Белогур бе собственик на „орлетата” над 3 години. За това време в клуба той направи огромни инвестиции. Бизнесменът имаше желание да възроди прочутия пирински дух и успя, тъй като при неговото управление отборът се пребори за мястото си в Първа лига. Тимът се задържа в най-високото ниво на родния футбол и с помощта на кмета Илко Стоянов и Община Благоевград. Местната власт подаде ръка на клуба и пое издръжката на детско-юношеската школа.   

                                              Белогур и Бербатов

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини