Облаци скриват слънцето днес следобед, има условия за градушки

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

В сутрешните часове ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Има условия и за градушки. На места, главно в планините и планинските райони, явленията ще са интензивни.

Ще духа слаб до умерен вятър, главно от североизток. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София - около 25°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 25°. Температурата на морската вода ще е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще се развива купеста, над масивите от Западна и Централна България и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 19°, на 2000 метра - около 12°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини