Студенти от ЮЗУ се запознаха с два нови онлайн курса - по биоинформатика и по бази от данни

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

В Югозападния университет „Неофит Рилски“ се проведе среща, на която бяха представени два онлайн курса – по биоинформатика и по бази от данни. Курсовете са разработени  в рамките на проекта „Tackling COVID-19 – Challenges Aiming at Bettering the Higher Education Quality“ (TACOHEQ) по програма „Еразъм +“.

На срещата присъстваха студенти от над десет специалности, сред които „Информатика“, „Информационни системи и технологии“, „Компютърни системи и технологии“, „Математика“, „Педагогика на обучението по математика, информатика и информационни технологии“ и др.

Онлайн курсовете бяха представени от проф. д-р Петър Миланов, доц. д-р Радослав Мавревски и доц. д-р Татяна Дзимбова. Целта беше запознаване на студентите с двата онлайн курса, разработени по проекта и проучване на мнението им относно заложените модули и теми.

В края на срещата присъстващите попълниха анкета, чрез която имаха възможност да споделят впечатленията си и да отправят препоръки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини