Нова детска градина отвори врати за празника на детето в Джигурово

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Навръх Деня на детето откриха новата база на Детска градина „Радост“ в санданското село Джигурово. В тази сграда ще има достатъчно места за децата от населеното място. Постройката е напълно преустроена и реновирана, снабдена е с нова мебелировка и всичко необходимо за тяхното обучение.

За нуждите на децата са осигурени и оборудвани няколко помещения за занимания обучение, почивка и хранене. Прилежащото външно пространство и двор са озеленени и облагородени.

По повод откриването на детската градина, което се превърна в страхотен празник, децата от ДГ „Радост“ представиха пред всички гости творческа програма с много песни и настроение. За тяхното здраве бе отслужен водосвет от архиерейски наместник отец Георги Танчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини