24 часа: Къро бил вързан с кабел, другите жертви - с белезници

24 часа: Къро бил вързан с кабел, другите жертви - с белезници

Овързан с кабел е бил убитият в Южноафриканската република Красимир Каменов - Къро, съобщават тамошни медии. Той бе застрелян в дома си в Кейп Таун вчера сутринта.

Съпругата му, детегледачката му и техният бодигард са били с белезници, става ясно от медийни публикации. По-рано се появи информация, че входната врата на жилището е била съборена, сякаш през нея е минал тежък автомобил. Смята се, че убийствата са били извършени с оръжие със заглушител, тъй като съседите не чули нищо.

“Полицията бе извикана на местопрестъплението след като телата бяха открити вчера около 8,20 часа. Мотивът за множеството убийства все още не е ясен, разследващите работят и търсят улики", каза пред "24 часа" говорителят на полицията Андре Траут.

Къро беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Каменов се издирва по подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

Той бе обвиняем в подбудителството на убийството на бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян в столичния квартал „Лозенец“ миналата година.

Любомир Иванов беше разстрелян пред дома си в София на 25 март миналата година. Иванов е бивш шеф на "Криминална полиция" в едно от столичните районни управления, напуска системата през 2014 г. През 2018 г. го издирваха с Интерпол като участник в престъпна група за производство и продажба на нелегални цигари.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от заговор, с участието и на други криминално проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи.

Източник: 24 часа 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини