България рекламира туризма на форум в Израел

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив

В периода 15-17.05.2023 г. Министерството на туризма, съвместно с посолството на Република България в Държавата Израел и Асоциацията на туристическите агенции и консултанти (ITTAA) в Израел ще организира и проведе Българо-израелски B2B форум в Тел Авив. Основната цел на събитието е да насърчи сътрудничеството между двете държави на бизнес ниво. Форумът ще бъде платформа за представяне на цялата палитра от видове туризъм, които страната ни може да предложи, както и готови туристически пакети, осъществяването на работни срещи, установяването на нови контакти, презентиране на туристически ниши с неразкрит потенциал.

Основната програма на форума ще се състои на 16 май. От българска страна заминават представители на туристическия бизнес – около 15 човека, а делегацията е водена от заместник-министъра на туризма проф. Мариела Модева. От Израелска страна участие са потвърдили над 50 компании от бранша.

След бизнес закуска утре срещите ще бъдат официално открити от представители на българското и на израелското министерство на туризма, Посолството на Република България в Израел и Израелска асоциация на туристически агенции и консултанти. Ще бъде представен туристическият потенциал на България и Израел като атрактивни туристически дестинации, предлагащи възможности за бизнес и инвестиции. По време на представянето всеки участник, представител на бизнеса, ще има възможността да направи кратка презентация и да проведе работни срещи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини