Не очаквайте изненади във времето днес - пак облаци и дъжд

Не очаквайте изненади във времето днес - пак облаци и дъжд

Днес в сутрешните часове в западните райони все още ще има валежи от дъжд, но от югозапад постепенно ще спират, а облачността ще се разкъсва и намалява, на места до предимно слънчево. След обяд над д райони от Западна България ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб и умерен източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 14° и 19°, в София - около 15°.

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превалява дъжд, над 1800-2000 метра - сняг. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток, по най-високите части на Рила и Пирин - от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, вечерта ще намалее. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 14°-15°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини