Ансамбъл "Пирин" с въхновяващ концерт за 70-годишнината на хореографа Кирил Апостолов

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

С голям концерт Ансамбъл "Пирин" и приятели ще отбележат 70-годишнината на хореографа Кирил Апостолов. Това ще стане утре от 19:00 часа в зала „П. Яворов”.   

На сцената ще излязат изпълнителите Руска Стоименова, Иван Гоцев, Иван Дяков, групата "Пиринско тройче", Танцов ансамбъл "Веселие" - град Симитли", Танцов състав "Силвана денс" - Благоевград.

Кирил Апостолов е роден през 1953 г. в Благоевград. След завършване на Хореографското училище е хореограф на Ансамбъла на Строителни войски, а след завършване на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив е хореограф в Ансамбъл "Тракия". От 1981 година до пенсионирането си е хореограф в Ансамбъл "Пирин" - Благоевград.

Билети могат да бъдат закупени от касата на зала „Пейо Яворов“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини