Паркът на СПА Огняново става все по-цветен и красив

Паркът на СПА Огняново става все по-цветен и красив

Жителите на прочутото с минералните си извори гърменско село Огняново превръщат новия си парк в красиво и цветно място за отдих. В зеления оазис част от дръвчетата, които десетки местни хора подариха по време на кампанията „Подари дърво – подарък с бъдеще”, вече са напъпили, а други вече са цъфнали. Само преди дни бяха засадени нови алеи с цветя и щамбови рози /рози дървета/, които ще ухаят и красят парка на СПА селото.

„Нашият апел към всички жители и гости е да пазят цветята, дръвчетата и парковите зелени площи. Защото те са за тях. Много усилия положихме, за да имаме такова прекрасно парково пространство. Затова сме длъжни да го съхраним”, твърдят от кметството в Огняново.

Паркът подобрява тристическата инфраструктура в населеното място и създава по-благоприятни условия за отдих и развлечения на открито. В "белия дроб" на селището идват все повече гости. В зеления кът има множество алеи, хиляди цветя, десетки дръвчета и пейки, както и водно огледало. В района вече е направена детска площадка, монтирана е и автоматична поливна система.

Парк-Огняново-2023 (1)

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини