Ентусиасти обновиха детска площадка в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Благородна инициатива даде добър пример как може да се погрижим Благоевград да е красиво място за живеене. Десетки млади хора се включиха в боядисването на детска площадка в кв. „Еленово“ и по този начин осигуриха на малчуганите в района едно по-приветливо място за игра.

Само за няколко часа оградата на детското съоръжение грейна в жълто, синьо, зелено и червено, след като бяха възобновени заличените бои.

В ремонтните дейности с безвъзмезден труд в почивните дни се включиха над 20 служители на фирма „Глориър“, със седалище в Благоевград, която поде инициативата за обновяване на детския кът.

На групата доброволци беше осигурена пълна подкрепа от служители на ОП „Благоевград строй ремонт“, които оказаха съдействие в предварителната подготовка на детската площадка. Всички съоръжения бяха огледани от специалистите, там, където липсваха дъски, бяха поставени нови, железните елементи и болтовете бяха притегнати и готови за боядисване с екологични материали, отговарящи на изискванията за опазване на околната среда.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини