Син потроши от бой баща си в село Микрево

Син потроши от бой баща си в село Микрево

Жесток побой на баща си нанес мъж в село Микрево, община Струмяни. Най-вероятно двамата се скарали за пари. Потрошеният човек е приет в Спешен център в Сандански вчера около 20:00 часа. Медиците веднага уведомили полицията в града. Установено е, че пациентът е с множество травми.

След извършен обстоен преглед 62-годишният мъж е постъпил в медицинското заведение с пукната глава, счупена дясна ръка, шест счупени ребра и две счупени подбедрици. Полицейските служители, което поели случая, са установили, че нараняванията му са получени в резултат на нанесен побой два дни по-рано, на 2 май, от сина му - мъж на 43 години от същото село.

Извършителят е установен и задържан със заповед за 24 часа. За случая е уведомена и прокуратурата. В РУ Сандански е образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК. Двамата се скарали за пари, като това не било за първи път, твърдят жители на Микрево.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини