Президентът Румен Радев ще почете 120 години от гибелта на Гоце Делчев с неврокопчани

Президентът Румен Радев ще почете 120 години от гибелта на Гоце Делчев с неврокопчани

Президентът на Република България Румен Радев ще участва в отбелязването на 120-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев. Събитието е организирано от община Гоце Делчев и ще се състои утре, на 4 май 2023 г.

От 18.30 часа в катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий“ в града държавният глава ще присъства на заупокойна молитва по повод 120 години от смъртта на Гоце Делчев, а по-късно ще проведе среща с Неврокопския митрополит Серафим в новопостроената Неврокопска света митрополия.

На централния площад „Гоце Делчев“ от 20.00 часа президентът Румен Радев ще участва в заря-проверка, посветена на 120-ата годишнина от гибелта на революционера Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини