Стрелецът от Белград: Аз съм психопат!

Полицаи отвеждат Коста К. Снмка: AP
Полицаи отвеждат Коста К. Снмка: AP

"Аз съм психопат!", са били първите думи на Коста К. (14), който уби осем ученици и охранител от училище "Владислав Рибникар" в Белград, рани учителка и още шест деца.

След стрелбата Коста спокойно си тръгнал от училище. Скоро обаче той е открит от полицейски патрул и задържан.

Той е обезоръжен и докато инспекторът му слагал белезници, го попитал защо е убил децата. Коста му казал: „Аз съм психопат!“, предаде "Srbija Danas", цитирайки източник от разследването.

Коста е стрелял с два пистолета. Имал е в себе си и раница, пълна с коктейли Молотов.

Той е ходил на състезания по математика и биология и е спечелил множество награди и похвали. Той е смятан за един от най-талантливите ученици в началното училище, в което е извършил клането. Според последна информация, слаба оценка по История е предизвикала гнева на отличника.

Приятелите му от училище казват за него, че винаги е бил спокоен и свит и никога не е създавал проблеми, а се е отличавал с примерното си поведение. 

Източник: euronewsbulgaria.com

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини