Издигнаха ново национално знаме на кръговото кръстовище край Зелен дол по заръка на четвъртокласник

Снимка: Областна администрация
Снимка: Областна администрация

С писмо до областния управител Стоян Христов 10-годишният Андрей Зашев от село Покровник сигнализира за пилон, на който има малко национално знаме, което е скъсано и избеляло. Четвъртокласникът отправи молба за подмяната му с голям и нов национален флаг, която веднага бе удовлетворена от губернатора, който създаде организацията по подмяната на знамето.

Днес преди обяд областният управител, родолюбивият ученик и шефът на Областното пътно управление - Иван Кунев, издигнаха националното знаме на Република България на 20-метровия пилон на кръговото кръстовище при Зелен дол, изразявайки почитта си към Отечеството. Стоян Христов поздрави Андрей за патриотизма и добрия пример, а той благодари на областния управител за бързата реакция.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини