Валежна сряда, облаци и дъжд скриват слънцето

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще преобладава облачно време. На много места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, в Югозападна България - интензивни и значителни по количество. Има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 17° и 22°, в София - около 17°.

Над планините ще бъде облачно с валежи от дъжд, по най-високите части - от сняг, на места в Рило-Родопската област ще са интензивни, значителни по количества и с гръмотевици. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. След обяд, на места по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Ще е хладно с максимални температури: 13°-15°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини