Гърмен задели 60 000 лв. за подкрепа на местни жители и 15 000 лв. за събори

Гърмен задели 60 000 лв. за подкрепа на местни жители и 15 000 лв. за събори

Общински съвет-Гърмен взе важни решения за разходите на хазната. За помощи за крайно нуждаещи се жители на общината съветниците гласуваха 60
000 лева.

Спортните клубове ще се подкрепят с 35 000 лева, за да могат да извършват своята дейност. Приоритет е работата с подрастващите. Целта е да може децата да тренират своя любим спорт и да се развиват професионално, ако покажат талант.  

Местният парламент определи и размера на средствата за събори и празници по селата - общата сума е 15 000 лева.

Кметът на общината Феим Иса ще разполага с 2000 лева за командировки в страната и с 1000 лева за служебни пътувания в чужбина. Председателят на ОбС-Гърмен Али Авдиков ще може да разходва 1800 лева за командировки в страната и 1000 лева - в чужбина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини