Ученици и педагози дискутираха правата на човека в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев проведе двудневна публична дискусия на тема „Правата на човека и социалния контрол“. В нея участваха педагогически съветници и ученици от училищата в града, които имаха възможност да придобият по-добро разбиране за правата на човека чрез водене на диалог и дебати, комуникиране на социални послания както и ангажирането им със социални каузи.

Надеждата е младите хора в общината да бъдат вдъхновени да използват диалогичния начин на общуване, тъй като това означава честност, разбиране и уважение към другите, което е основа за създаването на безопасни и позитивни отношения във всички сфери на живота.

Събитието се реализира по проект „Правата на човека през обектива“ - ACF/813 изпълняван от Фондация „Партньори – България“ в сътрудничество с Академия по права на човека - Норвегия и Община Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини