Футболен турнир събра средства за хора в нужда от село Долно Осеново

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Истински футболен празник сътвориха вчера в симитлийското  село Долно Осеново. Оспорван турнир се проведе на терена на ОбУ „Паисий Хилендарски“ в населеното място.  

И тази година спортното мероприятие бе с благотворителната кауза. Състезанието бе и в памет на Къдрачето. Играчите започнаха мачовете с едноминутно мълчание в памет на техния приятел от селото.  

Един срещу друг в турнира се изправиха шест отбора -  „Ямакашите“; „Чуковете“; „Млади таланти“; „Бизоните“; „Аутсайдери“ и „Бистрица“.

Първото място заслужи тимът „Ямакашите“, второто място остана за отбор „Бистрица“, а трети са футболистите на „Аутсайдери“.

По време на благотворителния турнир бе събрана сума пари, която ще отиде за подпомагане на хора в нужда от село Долно Осеново.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини