В Благоевград представят книгата "Питай сърцето" на писателя Андрей Николов

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

На 26 април (сряда) от 18:00 часа в конферентната зала на Регионален исторически музей - Благоевград ще бъде представена книгата на Андрей Николов "Питай сърцето".

„Питай сърцето“ е книга за благодарността, обичта към себе си и осъзнатостта като ключ към наслаждението на живота. Допускайки читателите да надзърнат в неговата лична житейска история, авторът провокира към размисли за смисъла на живота, личните убеждения и настройката към настоящето.

Книгата провокира въпроси от рода на: Благодарен ли съм за значимите, но толкова често пренебрегвани благословии на битието, като това, че всяка сутрин се събуждам жив и всеки миг вдишвам животворен кислород? Зачитам ли достатъчно себе си, така че да мога да осъществя заложбите, с които съм изпратен тук, на Земята? Прощавам ли на себе си и на своите близки, освобождавайки се от бремето на горчивата обида и вината?

Комплимент от автора към всички гости ще бъде безплатен семинар за личностно развитие и усъвършенстване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини