Средните училища в Банско се рекламират пред бъдещите си ученици

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско организира среща, на която ще бъдат представени средните училища в град Банско и техните програми за новия прием.

Четирите средни училища в града - Средно училище „Неофит Рилски”, Професионална гимназия по електроника и енергетика, Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров” и Гимназия по туризъм „Алеко Константинов”,  се отличават със своята специализация и учебна програма. Всички тепредлагат висококачествено образование, което да даде на учениците необходимите знания и умения за успешното им бъдеще.

Всеки, който има въпроси или желае да получи повече информация за тези училища, може да присъства на срещата в тържествената зала на Народно читалище ”Никола Вапцаров” на 19 април /сряда/ в 18:00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини