Великденски концерти - Биг Бенд и деца звучат с класика и поп музика в Благоевград, „Пиринска китка” ще разиграе Зелен дол

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Биг Бенд-Благоевград и талантливи деца с концерт реверанс навръх Възкресение Христово. Богат репертоар от класическа и поп музика ще звучи на площад „Македония“ на 16 април, когато отбелязваме един от най-големите християнски празници.

Концертът е подготвен за жителите и гостите на Благоевград от Биг Бенд, съвместно с ученици от Национална хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“, възпитаници на Вокално студио „Фа диез“ и Музикално училище „Престо“. Началото на музикалната проява е от 11:30 часа в неделя.

Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Пиринска китка“ ще изнесе празничен концерт в село Зелен дол. Инициативата се организира от Народно читалище „Съзнание - 1944“ и кметството в селището, както и с подкрепата на Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата. Проявата ще се състои във втория ден на Великден - 17 април, от 13:00 ч. в двора на църквата „Пресвета Богородица“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини