Просветление! След 2 години мълчание Андрей Гюров се сети за Благоевград

Андрей Гюров, снимка: Фейсбук
Андрей Гюров, снимка: Фейсбук
След две години мълчание депутатът от Продължаваме промяната - Андрей Гюров, прозря, че не е изпълнил със съдържание пред своите съграждани и избиратели работата си като народен представител. След две години пълно отсъствие от родния град, той даде дума да промени политическото си поведение и да слезе сред хората, за да ги чуе и да се опита да помогне за решаване на важните проблеми.
 
Илинден прес съвсем наскоро направи равносметка на (не)свършеното от депутатите от ПП в Пиринско, които първоначално бяха изпратени в Народното събрание с огромни надежди и очаквания. Вместо това обаче избирателите така и не видяха на живо нито един от благоевградските депутати на ПП. Това обясни и факта, че партията на Кирил Петков и Асен Василев тук се срина до трета политическа сили.
 
Вчера Андрей Гюров публикува свое откровение във фейсбук, което препечатваме дословно:
 
 
Времето на равносметката от изминалите избори отмина. И е ред за следващата стъпка. А тя трябва да бъде към всички българи, които са разочаровани и може би обезверени и не излязоха да гласуват. Точно в тях е и огромният потенциал за промяна. Към тях е и нашата отговорност да направим така, че те да видят надежда и избор.
 
Чух мълчанието на хиляди мои съграждани в Благоевград. Сигурен съм, че имат много какво да кажат, но не намериха смисъл да го направят на 2 април. Дължа на всички тях един честен разговор. И за да се случи той, трябва да съм още по-близо до тях. Всички ние трябва да бъдем още по-активни в познаването и търсенето на решения на техните проблеми.
 
Като единствен народен представител на Продължаваме Промяната от МИР1 Благоевград за мен е изключително важно да работя с местните структури и екипи от доброволци. Убеден съм, че това е единственият устойчив път напред. Затова взех решение да оттегля номинацията ми за съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ. Така ще бъда по-ангажиран с важната мисия народен представител от Благоевград.
 
Поверихме на акад. Денков задачата да води групата. Разчитаме на неговия опит, прозорливост и аналитичен ум. Вярвам, че това е правилното решение и ще даде най-добра
предпоставка за успешното преодоляване на всички предизвикателства, които ни предстоят.
 
Отново искам да благодаря на хората, от които в момента идва цялата ми надежда - всички, които гласуваха миналата неделя. Най-голямата ми благодарност е за тези, с които заедно се изправихме срещу добре смазаната машина за изборни машинации, срещу откровените заплахи, срещу контролирания и купен вот. Благодаря за смелостта, отдадеността и труда на всички кандидати, членове, доброволци и симпатизанти. Заслужаваме нормален европейски живот. Всеки българин го заслужава.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини