Сандански празнува с фолклор, рап, джаз и куп музикални звезди

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

За празника на град Сандански, който е на Светли четвъртък, ще има звездно присъствие на певци и музиканти. Гости и жители на курорта ще се насладят на различни прояви, спазвайки българските традиции, преплетени със съвременно изкуство, много настроение, танци и музика.

Празничните прояви започват още на 18 април с любимите рапъри Тото и Лъчо от СкандаУ. Те завладяват с музиката си площад „България“ с изпълненията на най-популярните си хитове. Началото на концерта им е в 20:00 ч.

Уникален джаз концерт под звездно небе и 5-метров мултимедиен екран ще изнесат на следващия ден, 19 април, куп известни изпълнители - Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Васил Петров, като музикалният съпродо ще е от Плевенската филхармония. Те ще „потопят” в музикалния и филмов спектакъл „Да послушаме кино“ зрителите. Концертната програма включва любими мелодии от игралните филми „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др. Музиката е представена с финес, голяма доза любов и умерено количество джаз импровизации.  Концертът ще се проведе сред красотата и природата на парк „Свети Врач“, в района над езерото, началото е в 20:00 ч.  

Празникът на град Сандански на 20 април ще се отбележи подобаващо с много настроение, вдъхновение и музика. Стартът ще е с празничния концерт „Децата на Сандански пеят и танцуват“, който ще се проведе на пл. „България“ от 18:00 ч. Минути след детския концерт, в 20:00 ч., ще започне и големият празничен спектакъл със специалното участие на любимата народна певица Николина Чакърдъкова, нейната дъщеря Мария Чакърдъкова, както и с Неврокопски танцов ансамбъл.

Всички събития от празничната програма на община Сандански са с вход свободен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини