Партньорски проект на Фондация за култура и спорт - Куманово и НЧ"Димитър Благоев 1925"-Добринище

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Пресконференция по Проект: „Сътрудничество във визуалните изкуства за насърчаване на културната идентичност на региона“ СВ006.2.23.070 се проведе на 26 март в град Банско. Той е съфинансиран от Европейския съюз чрез Interreg-IPA CBC.

Водещ партньор по проекта е Фондация за култура и спорт Куманово, РСМакедония, а партньор е Народно читалище „Димитър Благоев-1925“ в град Добринище.

На пресконференцията беше представена специфичната цел на проекта - Насърчаване на сътрудничеството между регионалните участници в областта на устойчивия туризъм.

                                          Проект-Банско-куманово

                                                  Лого-банско

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини