ЮЗДП се рекламира с деликатеси и вино от арония на Международното изложение в Пловдив

Снимки: ЮЗДП
Снимки: ЮЗДП

Деликатесни продукти бяха представени на щанда на Югозападното държавно предприятие в палата номер 3 на Международното изложение „Природа, лов и риболов“ в Пловдив. Посетителите могат да опитат и закупят дивечови колбаси, както и вино от арония и гроздовия сорт „Каберне совиньон”, което е произведено от ДГС-Благоевград.

В Осмата национална трофейна изложба в палата номер 7 могат да бъдат разгледани уникални трофеи. Бяха представени действащият световен рекорд от благороден елен (273.60 по СIС) и трофеят от благороден елен от Балчик, който е най-тежкият в света (18, 1 кг.) Взеха участие и всичките ни национални рекорди от елен лопатар, муфлон, сръндак, дива свиня и хищници. Огромен интерес предизвика най-старият ловен трофей в света - рога от тур, който беше изложен за първи път.

Диорамата, в която освен препарати на животни има и биотехнически съоръжения и хранителни комплекси, е изработена изцяло от служители в предприятието под ръководството на директора д-р инж. Дамян Дамянов.

Изложбата ще остане отворена за посетители и след Седмицата на гората.

                                         ЮЗДП-изложение-Пловдив

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини