67-годишен се простреля в главата след скандал в заведение в Самуилово

67-годишен се простреля в главата след скандал в заведение в Самуилово

67-годишен мъж е с опасност за живота след като се самопростреля с пистолет.

Инцидентът е стана тази нощ в петричкото село Самуилово. Около 00:00 часа тази нощ в РУ-Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в Самуилово. Незабавно на място са пристигнали полицейски служители, които са предупредили собствекика на заведението да не се нарушава нощната тишина. Музиката е спряна, но след около час е получен втори сигнал, като от отзовалите се полицейски служители, на собственика на заведението е съставен предупредителен протокол.

Около 01:47 часа е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски служители е съставен акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда.

Между собственика на заведението и 67-годишен мъж, живеещ в непосредствена близост е възникнал скандал, при който 67-годишният е отправил заплахи с газов пистолет, който е преправен в боен, след което се е самопрострелял в главата си. Транспортиран е за лечение в УМБАЛСМ "Пирогов" в София в тежко състояние. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства,свързани с инцидента продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини