Четирима арестувани, полицията подгони крими контингента в Сандански и Кресна

Снимка: ОД МВР-Благоевград
Снимка: ОД МВР-Благоевград

Рано тази сутрин започна специализирана полицейска операция в общините Сандански и Кресна. Целта на органите на реда е да противодействат на престъпността и на престъпленията, свързани с нарушаване на политическите права на гражданите.

Другата задача на акцията е да се осигури опазването на обществения ред. До момента са проверени пет адреса, 27 лица и 18 моторни превозни средства. Задържани по Закона за МВР до 24 часа са четирима души. Полицейската акция ще продължи през целия ден. Целта на полицията е да се направи плрофилактика на криминално проявени лица.

Подобна операция в Пиринско се проведе най-напред на 8 март в град Петрич. Тогава бяха задържани няколко души, но нито един от тях не бе арестуван заради купуване на гласове и нарушаване на политическите права на гражданите. Акция на полицията се проведе и на 16 март в град Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини