Нова катастрофа на пътя Банско - Симитли, този път се сблъскаха 4 коли

Нова катастрофа на пътя Банско - Симитли, този път се сблъскаха 4 коли

Втора катастрофа на пътя Банско - Симитли в рамките на два часа. Този път катастрофираха четири леки автомобила, съобщи БНТ.

Жертви при инцидента няма. Леко пострадали са част от пътниците. Един е с оплаквания за болка в гърдите. Един от автомобилите е излетял от пътното платно в близкото дере, друг се е забил в мантинелата на пътя. Останалите два са леко пострадали и са изведени от пътното платно.

Екип на Спешна помощ пътува към мястото. На място има екипи на полицията, които изясняват случая и причините за инцидента. Движението се осъществява нормално.

Преди часове на същия път линейка се обърна в една от крайпътните канавки. За щастие и при този инцидент няма жертви, шофьорът на линейката е оплаквания от болки във врата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини