Спазено обещание! На 20 март тръгва електронната платформа за прием в детски градини

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Община Благоевград стартира в понеделник електронния прием на деца в детските градини и детските ясли. Кандидатстването в общинските детски заведения, разположени на територията на община Благоевград ще се осъществява чрез платформа на адрес:www.priem-blagoevgrad.bg.
 
Освен необходимите данни за кандидатстване след регистрация родителят трябва да има валидна електронна поща, на която ще получи нотификация. Въведените данни ще се обработват автоматично и ще се проверяват за коректност и достоверност. Деца, за които са подадени некоректни данни, свързани с приема ще отпадат от първоначалното класиране!
 
Платформата ще бъде отворена за кандидатстване от 8:00 часа на 20.03.2023 г. до 00:00 часа на 10.04.2023 г. Нововъдението ще улесни както родителите, които кандидатстват за прием, така и служителите, които обработват документите. Платформата ще спести чакане с часове пред детските заведения. 
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини