Деца от община Струмяни творят във великденска работилница

Снимка: Община Струмяни, архив
Снимка: Община Струмяни, архив

Великденска работилница за деца отваря врати в община Струмяни в навечерието на големия християнски празник. В творческото ателие, което ще заработи в сградата на Народно читалище „Будител-1997” в село Струмяни, малчуганите ще демонстрират своя талант и със сръчните си ръце правят красива и впечатляваща великденска украса и сувенири.

Те ще разчитат на подкрепата и на своите родители, за да измайсторят най-красивите великденски украшения. Труд и творчество ще кипи в читалището за времето от 10:00 до 12:00 часа три поредни съботи – на 18-и и 25-и март, както и на 1-ви април.  

Всичко изработено ще бъде показано на изложба-базар.

„Децата ще вложат труд, усилия и емоции във всичко, което ще направят. Нека са здрави и с дръзновение да следват мечтите си”, пожелаха на хлапетата от екипа на кмета Емил Илиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини