Откриват Клуб на учителите пенсионери в Сандански

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Навръх Деня на будителите – 1 ноември, учителите пенсионери в Сандански ще се сдобият със свой дом, където ще могат да се събират, разговарят, дискутират и отдъхват. Клуб „Будители” ще бъде тържествено открит в празничния ден от 10,30 часа. Той се намира в бившия Дом на учителя. В церемонията ще участват представители на общинското ръководство, десетки преподаватели, много ученици и граждани.

„Целта ни бе да осигурим добри условия за учителите пенсионери, на които цялата ни общественост дължи много. Вярваме, че ще се чувстват отлично в новата придобивка”, заявиха от община Сандански. Откриването на Клуб „Будители” няма да е единственото събитие на 1 ноември в курортния град. Шествие с деца от подготвителните групи в детските градини „Радост” и „Първи юни” ще тръгне от Стената със стометровото българско знаме и ще стигне до паметника на поета Пейо Яворов в парк „Свети Врач”. Художниците от Сандански ще подредят изложба в галерия „Ликин”, което е посветена на Деня на будителите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини