Близо 10 000 лева събра кауза за семейства с репродуктивни проблеми в Неврокопско

Близо 10 000 лева събра кауза за семейства с репродуктивни проблеми в Неврокопско

Хора с добри сърца подкрепиха провелата се снощи благородна мисия на Сдружение "Неврокоп" и Фондация "Искам бебе". Двете неправителствени организации организираха коктейл и търг в ресторант "Ивелия" в гърменското село Дъбница, за да наберат средства за двойките с репродуктивни проблеми в Неврокопския край.

Две трети от цената на пропуските на присъстващите отиват директно към тези семейства. На търга пък се предлагаха различни предмети - картини, сувенири, вази, кошници с продукти на местни фирми. Специално за каузата от ФК "Славия"-София, със съдействието на Димитър Праматаров от фен клуба на тима, изпратиха две фланелки - на вратаря Светослав Вуцов и на нападателя Ахмед Ахмедов. На екипите имаше подписи на всички футболисти на най-стария ни футболен клуб.


На търга имаше и много кулинарни изкушения. Най-скъпо се продаде печено агне, за което се даде сумата от 500 лева. Екипът на нападателя Ахмедов се изтъргува за 280 лева, а този на вратаря Вуцов – за 200 лева.

"Събрахме сумата от 9650 лева, моята цел бе 10 000 лева, но сме твърде близо до нея. Искам най-сърдечно да благодаря на всички, които помогнаха за тази наша мисия – на дарители и участници. Отново отворихме сърцата си за нуждаещите се от нашата помощ”, коментира днес Рахим Арнаудов, който е председател на Сдружение "Неврокоп".

                                         Търг-Рахим-семейства (2)

                                        

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини