Делян Пеевски отново води листата на ДПС в Пиринско, втори е опитният политик Йордан Цонев

Делян Пеевски отново води листата на ДПС в Пиринско, втори е опитният политик Йордан Цонев

ДПС регистрира днес кандидатдепутатската си листа в Благоевградска област за предстоящия парламентарен вот на 2-ри април. Водач на листата отново е Делян Пеевски, който бе депутат в 48-ия парламент. Очаква се партията с лекота да спечели два мандата в Първи МИР-Благоевград.

„Вярвам, че нашата партия ще покаже своята дисциплинираност и отговорност, за да постигне един вдъхновяващ и впечатляващ резултат на тези избори”, заяви при регистрацията Мехмед Вакльов, председател на партията в  Благоевград.

Второто място в листата е за опитния политик Йордан Цонев. Трети е бившият народен представител от Сатовча – Елхан Кълков. Четвърта е Фатима Йълдъс, председател на женското дружество в Белица, пети е Осман Мисирков от гърменското село Дебрен, шести е Джалил Бошнак от гоцеделчевското село Лъжница, след него е Сайфедин Джурин, общински председател на младежите в Якоруда.

Първата десетка се допълва от Ибраим Зайденов, Луиза Александрова и Мехмед Вакльов. Яхя Сантур от белишикото село Краище е на 11-о място, Ахмед Гогунч от гърменското село Рибново е след него, на 13-о място е Михаела Камбошева от сатовчанското село Кочан, 14-и е Джемал Башов от гърменското село Долно Дряново, 15-и е Ерик Фейзиев от сатовчанското село Вълкосел. В листата следва името на Кадрие Джамбазска от град Белица, след нея е общинският съветник в Благоевград - Исмет Узунов, 18-а е Айше Мазгалджиева от сатовчанското село Слащен, 19-и е Рамиз Метушев от Хаджидимово, 20-а е Милена Бунцева от Благоевград, а на 21-во място е Хамид Юсниев от гърменското село Долно Дряново.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Лютви Х.
    ДПС да се освободи от Беди О. И Карафеиз, иначе ще загуби в Якоруда изборите наесен.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини